Floriana Garo nuk e ndalë punën as gjatë shtatzënisë

By

Edhe pse në muajin e shtatë të shtatzënisë, Floriana Garo vazhdon punën dhe duket po aq e
bukur dhe e fisme sa gjithmonë edhe pse është në prije të fëmijës së saj të dytë.

Sot, ish-moderatorja ka publikuar dy foto në rrjetet sociale, në të cilat bie në sy dhe barku i
rrumballakosur dhe nuri i shtatzënisë.

Krahas fotove, Floriana shkruan: “Duke shijuar shtatzëninë time dhe gjithmonë duke punuar.”

Artikuj të ngjashëm