Shtatzënia që la pa fjalë Flori Mumajesin (VIDEO)

By

Këngëtari Flori Mumajesi është ndër të preferuarit e publiku dhe krijimet e tij jetojnë dhe dëgjohen në vazhdimësi.

Nuk ka rëndësi që koha kalon, një këngë e mirë duhet të jetë e pa vdekshme dhe të provoj të sfidojë kohën këtë gjë Flori e di shumë mire.

Artisti kohë me parë ka  pranuar që baladat janë ato të preferuar e tij, e kur në një këngë derdh pak nga shpirti nuk ka se si adhuruesit të mos e ndjejnë atë.

Duke anashkaluar adhuruesit e zakonshëm të Florit ,na vie nje video paksa më speciale.

Në profilin e tij artisti ka publikuar videon e një guraje shtatëzënë duke degjuar baladen e artistit ‘ Ku gabum’.

E siç duket  edhe beba në barkun e nënës e ndien ndjeshmërinë  dhe zërin e ëmbel të Florit pasi që me të filluar kënga nis të ‘shqelmojë’ të ëmën.

Kjo padyshim që e ka emocionuar artistin pasi që në postimin e bërë kishte vendosur një mbishkrim mjaft special ”Emocionuse deri në ngjethje, më  mirë ta njohë botën jashtë që tani me muzikë”.

Padyshim që me ardhjen në jetë të bebes,  ajo do të  radhitet menjëherë në rendin e gjatë të adhuresëve të Florit.

Artikuj të ngjashëm