Flokët natyrale të të famshmeve që na lënë me gojë hapur

By

Yjet ndryshojnë stilin e flokëve pothuajse aq shpesh sa ndryshojnë rrobat e tyre.

Në fund të fundit, është pjesë e punës së tyre që të kenë një “shumëllojshmëri” të personave.

Për këta ‘kameleonë’, ngjyrosja e flokëve,valëzimi, fenirimi, dredhja e tyre ose vendosja e parukave janë të zakonshme – aq shumë sa ne mund të mos e dimë fare se si duken flokët e tyre natyrale.

Kur ne i shohim yjet me flokët e tyre të vërtetë, nuk mund të mos i shohim dy herë sepse ato nuk duken si imazhi që ne jemi mësuar t’i shohim në ekran të madh dhe në tapet të kuq.

Më poshtë po ju sjellim disa fotografi të mrekullueshme që krahasojnë yjet si duken me flokët e tyre natyrale dhe me flokët e tyre të stiluara.

Dallimi? Jemi të sigurt se fjala ‘wow’ është përshkrimi më i mirë.

Taraji P. Henson

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Tyra Banks

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Kerry Washington

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Gabrielle Union

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Katy Perry

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Angela Simmons

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Zooey Deschanel

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Lindsay Lohan

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Jennifer Aniston

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Ariana Grande

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Gwen Stefani

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Oprah Winfrey

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Viola Davis

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Kate Hudson

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Emma Stone

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Gillian Anderson

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

Zendaya

20 Celebs Whose Natural Hair Can Make You Yell, “Whoa!”

 

Artikuj të ngjashëm