Flet babi i dukeshës Meghan Markle, pasi ai bëri publike shumë gjëra personale të saj

By

Thjesht kur menduat se beteja ligjore e Princit Harry kundër shtypit britanik nuk mund të bëhej më dramatike, babai i Dukeshës Markle, Thomas vendosi të dilte me deklaratë.

Në fillim të kësaj jave, Princi Harry njoftoi se po ndërmerr veprime ligjore kundër tabloidëve britanikë për përhapjen e gënjeshtrave dhe “propagandës së pamëshirshme” për Meghan, si dhe për “botimin e paligjshëm të një letre private”, që i referohet një letre që Meghan i kishte shkruar babait të saj Thomas.

image

Në letrën e publikuar në shkurt, Meghan i kërkoi babait të saj të ndalonte përhapjen e gënjeshtrave për të dhe i tha se sa të dëmshme ishin veprimet e tij.

Si duket për disa arsye të ndryshme, Thomas tani po i tregon shtypit pse e lëshoi ​​letrën në radhë të parë.

 

Ai i tha Daily Mail:

Vendosa të publikoj një pjesë të letrës për shkak të artikullit nga miqtë e Meghan në revistën People. Unë jam duke mbrojtur veten time. Unë lëshova vetëm atë pjesë të letrës sepse pjesët e tjera ishin kaq të dhimbshme. Letra nuk kishte aspak empati ndaj meje. Jam shumë i lënduar … Kur hapa letrën po shpresoja se ishte dega e ullirit pra shenjë paqe për të cilën kisha kisha pritur kaq shumë. Unë prisja diçka që do të ishte një shteg për pajtimin. Në vend të kësaj ajo ishte thellësisht e dëmshme. Unë u shkatërrova aq shumë sa nuk mund t’i tregoja askujt, dhe kurrë nuk do ti kisha treguar askujt, sikur të mos ishte për atë pjesë të revistës People.

Thomas gjithashtu thotë se ai nuk e dinte nëse Meghan madje e kishte lexuar letrën e tij deri sa doli artikulli i revistës People.

Thomas gjithashtu e përdori këtë intervistë për të kërkuar edhe një herë nga Dukesha Meghan që ta thërriste. Ai thotë, “Unë nuk e njoh personin që e shkruajti letrën, por prapë e dua vajzën time. E tëra do të ishte një telefonatë dhe shumica e kësaj marrëzie do të ndalet.”

Burimi: Cosmopolitan.com

 

Artikuj të ngjashëm