Flaka Krelani shfaqet pa grim

By

Këngëtarja Flaka Krelani, ndonëse me një imazh skenik të ndërtuar relativisht në distancë me komercializmin mirëpo trendeve të fundit që vënë në pah pamjen e jashtme as ajo nuk i ka shpëtuar.

Flaka ka investuar shumë në këtë pjesë duke i kushtuar kujdes të madh veshjeve dhe vetes në përgjithësi.

Të rralla janë rastet kur ajo shfaqet pa grim, siç ka bërë sot.

Një intervenim në fytyrë, respektivisht në formësimin e vetullave ka qenë shkaku që Flaka është paraqitur në një formë të tillë.

Se si duket plotësisht natyrale pa grim e thotë vetë fotoja e mëposhtme. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm