Fjolla Morina në prag të martesës?! (VIDEO)

By

Është ndër këngëtaret jeta personale e së cilës, ka qenë gjithnjë shumë interesante.

Emri i saj është pothuajse çdo ditë në tituj, dhe shpesh personalja më shumë se sa profesionalja është pjesë e artikujve që shkruhen për të.

Fjolla Morina, pas performancës së bukur në “Këngën Magjike”, vjen me intervistë në Prive, ku shpalosë rrëfimin për projektin e saj, se si erdhi deri te ideja për realizimin e saj.

Por kësaj here në Intervistë, Fjolla jep edhe një përgjigje rreth martesës!

Ajo thotë me ironi se është shumë e dashuruar dhe se edhe dy javë e ka dasmën e saj!

Por, kjo shkon në llogari të të gjitha të pavërtetave që thuhen për Fjollën në mediat shqiptare.

 

Artikuj të ngjashëm