Fjala që po përçanë botën, Yanni apo Laurel? Ja si e dëgjon Dua Lipa

By

E mbani mend fustanin zi e kaltër, që gjysma e botës e shihnin verdh e bardh?

Eh, tani ka një tjetër problem global. Bëhet fjalë për shqiptimin e emrin Yannie apo Loral, që ka ndarë botën më dysh dhe ka përçarë edhe familje.

Disa e dëgjojnë Yannie e disa Loral!

E këngëtarja Dua Lipa, është në mesin e atyre që e dëgjojnë Yannie, e këtë e ka thënë përmes profilit të saj në Instagram.

“Për të gjithë ata që më pyesin, është Yanni dhe kushdo që mendon që është Laurel, ka nevojë për një ekzorcist (person që kryen rituale fetare, për të larguar djallin nga trupi)”, ka shkruar Dua Lipa. /Prive.al

 

 

Artikuj të ngjashëm