Filmi i Angelina Jolie u ndalua në disa vende për një arsye të vetme

By

“Deadline” raportoi se filmi i fundit i Angelina Jolie Marvel, “The Eternals”, nuk do të shfaqet në Arabinë Saudite, Katar, Kuvajt, Bahrein dhe Oman.

Filmi i cili përmban puthjen e parë të të njëjtit seks do të publikohej në ato tregje më 11 nëntor, por censuruesit kërkuan shkurtime të mëtejshme përtej çdo skene të intimitetit të të njëjtit seks. Disney zgjodhi të mos bënte modifikimet, prandaj certifikatat e shpërndarjes nuk u lëshuan.

Në Emiratet e Bashkuara Arabe, Jordani, Liban dhe Egjipt, “Deadline” raportoi se do të dalë një version i The Eternals që heq të gjitha skenat e intimitetit qofshin ato heteroseksuale apo homoseksuale. Kjo është përgjithësisht një praktikë normale për ato tregje.

E pyetur nga gazeta australiane “News.com.au” në lidhje me shqetësimet në ato vende për martesën e të njëjtit seks të filmit mes Phastos dhe Haaz Sleiman, Angelina Jolie e cila luan rolin e Thena-s së pavdekshme në film i quajti frikë të tilla “injorante”.

“Unë ende nuk e kuptoj se si jetojmë sot në një botë ku ka ende njerëz që nuk do ta shihnin familjen që ka Phastos dhe bukurinë e asaj marrëdhënieje dhe asaj dashurie,” tha ajo. “Si dikush është i zemëruar për të, i kërcënuar prej tij, nuk e miraton ose e vlerëson është injorante”.

Artikuj të ngjashëm