Filmat e serialet që Covid-19 i anuloi!

By

Pandemia Covid-19 ka shkaktuar mjaft probleme në kinematografinë botërore, duke bërë që shumë filma të ndërprenë xhirimet e tyre.

Por, i njëjti fat nuk i ka përcjellë të gjithë, pasi disa prej tyre do të vazhdojnë transmetimin e tyre për një shfaqje tjetër, shkruan Editorial.rottentomatoes.

Ani pse disa prej filmave u deklaruan si të anuluara, por jeta dhe ringjallja e tyre është diçka që po ndodhë në vazhdimësi.

Filmi “The Boys” është ndër të parët që ka njoftuar sezonin e tij të ri, e që do të vijë me 4 shtator të këtij viti.

Lista e plotë e filmave/show të përpunuara dhe anuluara për vitin 2020:

13 Reasons Why: sezoni 3 (Netflix) – Anuluar (pas sezonit të katërt dhe pestë)

60 Minutes: sezoni 53 (CBS) – Ripërpunuar

9-1-1: sezoni 4 (Fox) – Ripërpunuar

9-1-1: Lone Star: sezoni 2 (Fox) – Ripërpunuar

The 100: sezoni 7 (The CW) – Anuluar –

The $100,000 Pyramid: sezoni 5 (ABC) – Ripërpunuar

All American: sezoni 2 (The CW) – Ripërpunuar

America’s Got Talent: sezoni 15 (NBC) – Ripërpunuar

American Horror Story: sezoni 10, 11, 12 and 13 (FX) – Ripërpunuar

Atypical: sezoni 4 (Netflix) – Anuluar

Avenue 5: sezoni 2 (HBO) – Ripërpunuar

Big Brother: sezoni 22 (CBS) – Ripërpunuar

Big Mouth: sezoni 3-6 (Netflix) – Ripërpunuar

Billions: sezoni 5 (Showtime) – Ripërpunuar

The Boys: sezoni 3 (Amazon) – Ripërpunuar

Cake: sezoni 3 (FXX) – Ripërpunuar

Card Sharks: sezoni 2 (ABC) – Ripërpunuar

Carmen Sandiego: sezoni 2 (Netflix) – Ripërpunuar

Carnival Row: sezoni 2 (Amazon) – Ripërpunuar

Carol’s Second Act: sezoni 1 (CBS) – Anuluar

The Crown: sezoni 4, 5 dhe 6 (Netflix) – Anuluar

Dancing With the Stars: sezoni 29 (ABC) – Ripërpunuar

Dead to Me: sezoni 3 (Netflix) – Anuluar

Emergence: sezoni 1 (ABC) – Anuluar

Empire: sezoni 6 (Fox) – Anuluar

FBI: sezoni 3 (CBS) – Ripërpunuar

Gangs of London: sezoni 2 (AMC) – Ripërpunuar

Hell’s Kitchen: sezoni 19 dhe 20 (FOX) – Ripërpunuar

Fear the Walking Dead: sezoni 6 (AMC) – Ripërpunuar

Five Points: sezoni 2 (Facebook) – Ripërpunuar

Flack: sezoni 2 (moves to Amazon) – Ripërpunuar

Gangs of London: sezoni 2 (AMC) – Ripërpunuar

Legendary: sezoni 2 (HBO Max) – Ripërpunuar

Modern Family: sezoni 11 (ABC) – Anuluar

Narcos: Mexico: sezoni 2 (Netflix) – Ripërpunuar

The Owl House: sezoni 2 (Disney Channel) – Ripërpunuar

Queer Eye: sezoni 6 (Netflix) – Ripërpunuar

Rick and Morty: sezoni 4 (Adult Sëim) – Ripërpunuar

Single Parents: sezoni 2 (ABC) – Anuluar

The Twilight Zone: sezoni 2 (CBS All Access) – Ripërpunuar

The Voice: sezoni 18 (NBC) – Ripërpunuar

The Walking Dead: sezoni 11 (AMC) – Ripërpunuar

You Me Her: sezoni 5 (Audience) – Anuluar

Artikuj të ngjashëm