Filmat e famshëm ku aktorët protagonistë ishin vërtetë të dashuruar!

By

Bright Side ka zgjedhur një grup filmash ku aktorët nuk pretendonin të ishin në lidhje romantike – ata ishin me të vërtetë të dashuruar.

Më poshtë mund të shihni listën:

Gigli 2003 (Jennifer Lopez dhe Ben Affleck)

4

 

Vicky Cristina Barcelona 2008 (Penélope Cruz dhe Javier Bardem)

 

Cruel Intentions, 1999 (Reese Witherspoon dhe Ryan Phillippe)

The Apartment, 1996 (Monica Bellucci dhe Vincent Cassel)

 

The Rum Diary , 2010 (Johnny Depp dhe Amber Heard)

Step Up , 2006 (Channing Tatum dhe Jenna Dewan)

Artikuj të ngjashëm