Fillon numërimi prapa edhe për projektin e Alban Ramosaj!

By

Ka qenë në qendër të vëmendjes në Shqipëri për projektin e fundit muzikor por jo vetëm, pasiqë Alban Ramosaj ishte një ndër imazhet shqiptare për kampanjën e Dolce Gabanna.

Por, përtej kësaj muzika mbetet dashuria dhe pasioni i tij e nuk projektet nga Albani do të jenë të shumta këtë vit.

Prive merr vesh, që Ramosaj tashmë ka finalizuar një ndër projektet e para që pritet të publikohet me klip në çerekun e parë të vitit./Prive.al

Artikuj të ngjashëm