Fifi nuk harron: E vërejtët detajin therrës që ia përmendi Ermalit?

By

Sezonin e kaluar këngëtarja Fifi u largua nga “Xing me Ermalin” dhe iu bashkua Luanës në emisionin e saj.

Fifi, e pyetur se përse u largua nga Xingu qe shprehur se ishte gjendur më mirë në “Top Channel” dhe kishte kushte më të mira pune pasi u pyet nga publiku.

Sonte Ermali i  ftuar në “Shiko kush luan” ai u përball vetë me Fifin dhe e pyeti:“Fifi po si kishe thënë ti moj motër se ishe më mirë këtu se atje?”

Fifi me nota ironie iu përgjigj: “Ti ke këngëtaren më të mirë që ke patur deri tani” pasi kështu ka thënë Ermali në një nga emisionet e tij.

Artikuj të ngjashëm