Fifi: Nuk duhet t’i mbyllim sytë para padrejtësive që i’u bëhen shqiptarëve!

By

Fifi i ka bërë thirrje Bashkësisë së Korçës që ta tërheqin Bregoviçin nga festivali i Korçës.

Ajo përmes një shkrimi të gjatë ka kujtuar masakrat dhe të gjitha padrejtësistë që u janë bërë shqiptarëve, dhe kjo sipas saj është shumë fyese dhe ofenduese për shqiptarët e Kosovës, nëse Goran Bregoviç arrin të përformojë në Korçë. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm