Fifi i adreson kritikat sa i përket të ‘qeshurës së saj të tepruar’

By

Në përgjithësi, duhet të jemi persona më të mirë se sa të kritikojmë të qeshurën e dikujt – meqenëse është një nga reagimet më të pakontrollueshme të trupit, e thënë shkurt është momenti më i sinqertë i një personi të lumtur.

Gjithsesi, kritika për të qeshurën ka marrë edhe këngëtarja Fifi. Vetëm së fundmi në një intervistë për Prive, në “Kutia e Pyetjeve”, një fans e komplimentoi zërin dhe artin e këngëtares por edhe i kërkon ‘të ndërrojë të qeshurën’.

Si i përgjigjet Fifi? Zbulojeni në intervistë në videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm