Festa e Artit: Gjithçka e menduar në detaje nga Grand Decor

By

Përmes rrjeteve sociale u njohëm sot me disa prej fotografive nga ditëlindja e tetë e Artit, djalit të këngëtarit Ermal Fejzullahut e Arianës.

Megjithatë, përtej disa fotografive në rrjete sociale, Prive.al ju sjell foto të detajuara mbi secilin kënd në festën e menduar deri në detaje nga Shemsije Dërmaku dhe stafi kreativ i kompanisë numër një në vend, Grand Decor.

Me personalizim të ahengut me motive të futbollit si sporti i preferuar i Artit, atmosfera me shokët e shoqet e klasës ka qenë e paharruar.

Më poshtë fotografitë. /Prive.al/

media-share-0-02-05-1f44c4d37497600d305eee71a08ca86f44ed8e9be566b758de445ad07d5d89f0-d050b5de-cf3f-42be-ae83-49167ca978femedia-share-0-02-05-61df4e94bc1e1b4a1ef90c6d63b0c645d4245c900e4dcbec05e76be1554e464f-6b8afa44-59d0-4883-b7f6-61700535de6fmedia-share-0-02-05-5b4e7bda6fd8bba17f5713282cc7088c7499acf52434d4c917d26a782073bda6-4f507077-ca62-4e23-bcf5-30e6f74f9972

media-share-0-02-05-750b68bcb0121ae65013eb7d073b3b6c159ff86116ebf88fa0d8f08c40c74897-1b4bc6d8-e20a-4fd6-be21-70f3507647fbmedia-share-0-02-05-0884f415f58b365ed92786b55b72f91539e4cb3ff868dab3eac52e0c2d5112f2-6cb23336-b49a-4440-affe-3063f674a2e7media-share-0-02-05-3434d93b7899f37f639dc5b98cb36cfc206a6bbb2bcb4cdba51d4c2fe4ab4263-14910a1e-c592-48ee-9d8d-73a6699ac818

Artikuj të ngjashëm