Fashion CV: Soni Malaj

By

Soni Malaj në fillime njihej si këngëtare e baladave dhe si e tillë edhe veshja e saj ishte më serioze. Çdo paraqitje e saj skenike të linte përshtypje por gjithmonë duke mos i shikur elegantes.

Me kalimin e viteve Soni tregoi se dij të vij edhe më verore. Këngëve me ritëm i dhuroi edhe më shumë ngjyrë në veshjet e saj.

‘Ku është vendi bëhet kuvendi’ është një fjalë e vjetër popullore e këtë gjë Soni e ka shumë parasysh.

Në programet televizive si X Factor ajo është treguar më e rezervuar në veshje teksa në videoklipe ka treguar që di të jetë shumë eksplozive./Prive.al

[tribulant_slideshow gallery_id=”36″]

Artikuj të ngjashëm