Fashion CV: Genta Ismajli

By

Këngëtarja Genta Ismajli që në daljet e para në ekran ka rënë në sy për veshjen e saj.  Duke i’u përshtatur muzikës së saj Genta ka zgjedhur edhe veshjet.

Eksplozive në skenë, prandaj veshjet e saj janë gjithmonë të zgjedhura me kujdes për shkak të lëvizjeve që bën.

Madje ajo në intervista ka treguar që ajo nuk mund t’i përdor dy herë të njëjtat veshje për shkak se ato dëmtohen nga vallëzimi që bën Genta.

Po përpos në skenë, kujdesi i Ismajlit shtohet në  videoklipe dhe intervista.

Së fundmi ka qenë pjesë e shtypit për shkak të veshjes së saj në fotosesione që ka realizuar, ku shihet mëse në formë dhe me garderobën e duhur./Prive.al

[tribulant_slideshow gallery_id=”39″]

Artikuj të ngjashëm