Fansat vënë re një detaj të frikshëm në foton e Jennifer Lopez

By

Në një foto ku Jennifer Lopez zbulon muskujt e saj të barkut fansat kanë vënë re diçka!

Ata kanë vërejtur një burrë të maskuar që  fshihet në pjesën e pasme të selfie-t së Lopez. Identiteti i tij nuk është zbuluar ende dhe as nuk është shpjeguar prania e tij. Komentuesit në Instagram u hutuan më shumë se gjithçka. “Kush është ai djalosh i lidhur atje prapa?” një ka shkruar.

“Kush është ai në pasqyrë mbi supin tuaj?” një tjetër  komentoi.

“Pse është ai tipi në prapavijë po mbulohet?” ka shkruar një i tretë.

Ja djali, për referencë:

the man in jlo's photo

Dhe këtu është e fotoja e plotë:

Artikuj të shumtë kanë mbuluar tani praninë e një njeriu të maskuar, por identiteti i tij mbetet një mister.

Burimi: ELLE

Artikuj të ngjashëm