Fansat në luftë: Cila është artiste më e madhe, Shakira apo Jennifer Lopez?

By

Fansat e Jennifer Lopez dhe Shakira po presin me padurim Super Bowl që do të ndodh brenda disa javësh. Të dyja do të performojnë në skenë në shfaqjen e gjysmës së fundit të Pepsi Super Peps.

Por ndërsa shumica janë vetëm në pritje të shfaqjes, të tjerët janë të gatshëm të bëjnë luftë mbi të cilën zonjë është artistja më e madhe.

Faqja e kësaj beteje specifike është Twitter e cila filloi me një fustan rozë që të dy gratë kishin veshur ndër vite.

Lopez kishte veshur fustanin gjatë një paraqitje në tapetin e kuq për American Idol në vitin 2016. Ndërkohë, Shakira është shfaqur duke veshur fustanin në një portret më tradicional nga kopertina e këngës së saj më të re.

Ndërsa në fillim duket si një postim i padëmshëm i fansave, ajo shpejt zhvendoset në një garë midis fansave të të dy grave që rrotullohet rreth karrierës së tyre përkatëse.

“[Jennifer Lopez] vetëm duke qëndruar aty duket shumë më mirë sesa [Shakira] me gjithë ato lecka që ka vënë përsipër,” shkroi një fans në Twitter.

“Epo, të paktën Shakira është në gjendje t’i veshë ato” lecka “në të gjithë botën në kundërshtim me Jlo i cili është vetëm një fenomen lokal në SH.B.A.”, – u përgjigj një tjetër, duke mbështetur dhe mbrojtur Shakirën.

Artikuj të ngjashëm