Fansa të “Squid Game”, niseni ditën me këtë lajm fantastik!

By

Është zyrtarisht një dritë jeshile: “Squid Game”, hiti i Netflix-it i vitit 2021, do të ketë një sezon 2, pohoi bashkë-CEO dhe shefi i përmbajtjes Ted Sarandos.

Në intervistën e fitimeve të tremujorit të katërt të Netflix 2021, Sarandos u pyet nëse do të kishte një sezon të dytë të dramës së dhunshme të mbijetesës në Korenë e Jugut, e cila është shënuar si seriali numër 1 televiziv më i shikuar i kompanisë.

“Absolutisht,” u përgjigj Sarandos. “Universi i ‘Squid Game’ sapo ka filluar.”

Artikuj të ngjashëm