Familja po mendon të bëjë muze me gjërat e Mikullovcit (VIDEO)

By

Artisti i madh i teatrit, Adem Mikullovci, la pas vetes edhe shumë projekte të parealizuara.

Megjithatë, përveç aktrimit e regjisë, ai qe i mirë edhe në degë tjera të artit..

Ndaj dhe familja e tij, po e mendon të bëjë muze me gjërat e Adem Mikullovcit.

Artikuj të ngjashëm