Familja mbretërore të shqetësuar nga vendimi i Princit Harry dhe Dukeshës

By

Dukës dhe Dukeshës së  Sussex-it u është kërkuar që të kthehen nga pushimet për atë që mund të jetë «një Krishtlindje e fundit e familjes».

Me 98-vjeçarin Princi Philip në spital për një natë të katërt dhe Mbretëresha, 93 vjeçare, dukej e dobët, disa mbretërorë kanë thënë që Harry dhe Meghan duhet të prishin vizitën e tyre gjashtë-javore në Kanada.

Një anëtar i familjes i tha një shoku: “Edhe përpara se Duka të sëmuret, shumë ishin të zhgënjyer  se pse Harry dhe Meghan do të humbisnin atë që mund të ishte një nga Krishtlindjet e fundit me Mbretëreshën dhe Philip.”

 98-year-old Prince Philip has spent his fourth night in hospital

“Ata kanë të drejtë për një pushim të duhur, por ata kanë pasur gjashtë javë pushim.

“Po në lidhje me disa foto dhe kujtime të bukura familjare me fëmijën Archie?

“Shumë nga familja ishin shumë të etur për ta parë atë gjatë Krishtëlindjes, por u thanë që nuk mundeshin pasi ishin jashtë vendit.

“Ekziston një ndjenjë që ata janë jokonsiderues dhe egoist, duke pasur parasysh moshën e Mbretëreshës dhe Philip.”

“Ata janë në Kanada për të procesuar gjithçka – përfshirë nëse ata ende dëshirojnë të jenë mbretërorë.”

“Por ata vërtet duhet të kishin menduar për t’u rikthyer.”

Sun zbuloi muajin e kaluar ata do të humbnin mbledhjen tradicionale të Mbretëreshës së Ditës së Krishtëlindjes në Sandringham.

Burimi: The Sun

 

 

Artikuj të ngjashëm