Ermali tregon momentin kur Sabri Fejzullahu e rrahu (VIDEO)

By

Sherr e ngucakeq, kur ishte i vogël ai s’ishte një fëmijë i qetë e i urtë.

Ermal Fejzullahu, të cilin publiku e njeh qysh kur ishte fëmijë, sonte në Nd’rrimin e Natës ka folur për jetën e tij kur ishte ende i vogël.

E njëra nga pyetjet që iu bë nga Alaudin Hamiti në studio, është nëse i ati e ka rrahur ndonjëherë!

Dhe një përgjigje të tillë do donin ta dinin të gjithë, pasi që Ermali është i biri i një artisti shumë të njohur kosovar.

A e ka rrahur Sabri Fejzullahu Ermalin ndonjëherë? Ky është momenti që e tregon Ermali në NIN:

 

Artikuj të ngjashëm