Ermali dhe Ariana presin fëmijë?!

By

Ermal Fejzullahu dhe bashkëshortja e tij Ariana këto ditë ishin pjesë e shkrimeve rozë.

Disa media elektronike plasuan një lajm në të cilin thuhej se këta të dy pritet të bëhen prinder për të katërtën herë.

Prive ka kontaktuar me protagonistët në fjalë të cilët e kanë demantuar këtë informacion.

Ndryshe, çifti janë prindër të dy vajzave, Bunës dhe Erës dhe djalit, Artit.

Artikuj të ngjashëm