Episodi i tretë i ‘Doktorit të Mrekullive’: Tradhëti, zhgënjim dhe probleme

By

Nga e Hëna, në Klan Kosova nisi transmetimet ‘Doktori i mrekullive’.

Ky serial, ndër prodhimet më të fundit të kinematografisë turke, për historinë që trajton dhe realizimin po thyen rekorde të shikueshmërisë me çdo episod të tij.

Prive.al, në vazhdimësi, një ditë më herët do t’iu ofrojë një vështrim me pikat kryesore të zhvillimeve në serial.

Nesër në episodin e tretë, zhvillimet marrin një kahje tjetër. Duke provuar të përshtatet me jetën e tij të re, Aliu merr një mësim të dhimbshëm dhe ndihet i tradhtuar. Një vendimi i një çifti për fëmijën e tyre ende të palindur fillon karvanin e një beteje ligjore me spitali që ndahet në dysh.

Ndërsa koha në dispozicion zvogëlohet, Ferman dhe Beliz vijnë në prag të një pengese serioze.

‘Doktori i mrekullive’ transmetohet me një episod premierë çdo ditë nga e Hëna në të Premte me fillim nga ora 19:00 kurse repriza e serialit është të nesërmen paradite në Klan Kosova në ora 11:15.

Artikuj të ngjashëm