Engjëllusha i shkroi letër, më të emocionuar s’e kemi parë Shyhrete Behlulin

By

Para dy javësh ajo e festoi ditëlindjen dhe u bë 57 vjecare.

Sigurisht që Shyhrete Behluli në shtëpinë e saj do të ketë marrë shumë dhurata, po një e tillë iu bë edhe në emisionin Nd’rrimi i Natës në Klan Kosova.

Me rastin e ditëlindjes së saj, këngëtarja ka marrë dhuratë një letër nga vajza Engjëllusha Salihu, e cila ia ka shprehur falënderimin që i ka qëndruar pranë tërë jetën asaj dhe familjes.

Këngëtares i është lexuar letra në studio, ndërsa më të emocionuar s’e kemi parë ndonjëherë.

Artikuj të ngjashëm