Endri me shumë fanse edhe në Turqi!

By

Sot është një ndër emrat më të pëlqyer të skenës. Djaloshi i ri në moshë por shumë i talentuar, Endri, famën dhe pëlqyeshmërinë e madhe e arriti brenda një periudhe relativisht të shkutër.

Kjo për faktin se përbënte një ‘pako’ me gjithë komponentët e nevojshëm të një ylli që i mungonte estradës sonë.

Por, pëlqyeshmëria për Endrin nuk është koncentruar vetëm në trojet shqipfolëse. Shumë fanse të tij ka besoni ose jo, edhe në Turqi.

Këto të fundit përmes videove po shprehin vazhdimisht përkrahjen për këngëtarin e On Records.

Të jesh i ri në moshë e të arrish depërtimin në kultura e vende të huaja nuk është një gjë e lehtë prandaj ky fakt meriton përgëzime e duartrokitje.

Ndërkohë, ne presim projekte të reja nga Endri të cilat janë në proces e sipër të punës. /Prive.al/

 

Artikuj të ngjashëm