Ende shikon filma pornografikë? Majk jep përgjigjen më të sinqertë të mundshme (VIDEO)

By

Majk zakonisht për pjesën private të jetës së tij, preferon të mos flasë fare.

Por i ftuar në emisionin Nd’rrimi i Natës te Alaudin Hamiti, ai nuk pati shpëtim nga disa pyetje provokatiove që preknin edhe personalen tij.

Reperit iu kërkua të tregonte nëse ende shikon filma pornografikë dhe përgjigjja ishte ajo që do e prisnim: NJË ‘PO’ E PASTËR.

Ndiqeni të plotë intervistën e Majk në NIN:

Artikuj të ngjashëm