Emocionon Ramë Lahaj, i ulur pranë nënës me një mesazh prekës

By

Tenori i famshëm shqiptar Ramë Lahaj, ka emocionuar me postimin e fundit.

Artisti aktualisht është në Mal të Zi duke kaluar kohë me nënën e tij, pranë së cilës edhe ka pozuar.

Poshtë fotografisë së shpërndarë në Instagram, tenori pati një mesazh emocionuese për të gjithë njerëzit.

“Kur ritmi jetësor më merr para dhe njëfarë forme ma zë frymen, me shumë obligime dhe më bënë të ndihem sikur gjithçka dhe çdo sekond duhet kalkuluar për hir të suksesit dhe një jete luksoze që vjen si rrjedhojë e egos sonë, atëherë vendosi të kthehem krejt në fillim, aty ku nisi gjithçka si pasojë e dashurisë së madhe, ku ditët ishin të ndritura e të shenjta e ku dashuria s’kishte asnjë interes përpos mirësisë.
Mos i harroni njerëzit tuaj të dashur, duani fort ata sepse jeta është e shkurtër e suksesi gënjeshtër e madhe!”, ka shkruar ai.

Kujtojmë që Lahaj është shumë i angazhuar në punën e tij kudo nëpër botë dhe tani ka gjetur pak kohë për të kaluar pranë njerëzve të tij të dashur./Prive.al

View this post on Instagram

Kur ritmi jetësor më merr para dhe njëfarë forme ma zë frymen, me shumë obligime dhe më bënë të ndihem sikur gjithçka dhe çdo sekond duhet kalkuluar për hir të suksesit dhe një jete luksoze që vjen si rrjedhojë e egos sonë, atëherë vendosi të kthehem krejt në fillim, aty ku nisi gjithçka si pasojë e dashurisë së madhe, ku ditët ishin të ndritura e të shenjta e ku dashuria s'kishte asnjë interes përpos mirësisë. Mos i harroni njerëzit tuaj të dashur, duani fort ata sepse jeta është e shkurtër e suksesi gënjeshtër e madhe! ——————————————————————————-When the rhythm of life gets me ahead and somehow engulfs me, with many obligations and makes me feel like everything and every second has to be calculated for the sake of success and a luxurious life that comes from our ego, then I decide to go back at the very beginning, where it all began as a consequence of great love, where the days were bright and holy and where love had no interest but goodness. Remember your loved ones, love them dearly because life is short and success is a great lie!

A post shared by Rame (@ramelahaj) on

Artikuj të ngjashëm