Elvis Pista do kujtohet edhe me këngë videoklip

By

Vrasja e tij dy vite më parë pati shokuar mbarë opinionin kosovar dhe më gjerë.

Elvis Pista, kandidati për deputet u vra në pritë mund të mos jetë fizikisht në mesin tonë por si figurë e paharrueshme, po vazhdon të kujtohet nga familjarë e dashamirë.

Në nder të të ndjerit dhe veprave të tij të cilat i kujtojnë qytetarët e Kosovës, po realizohet edhe një videoklip.

Ky videoklip po punohet nga Artvision. Regjia dhe skenari mbajnë firmën e Agron Sokolit, dramaturgut të njohur i cili eksperiencën e tij të madhe në këtë fushë e shkrinë në një prej projekteve domethënëse për qytetarët e regjionit të Anadrinisë.

Sokoli ishte pjesë e “Stupcave” së fundmi si producent.

Videoklipi titullohet “Elvisit Tonë”. Kënga do interpretohet nga Vullnet Zhuniqi, në tekst të Fatmir Mujës.

Ky projekt pritet të publikohet brenda një periudhe të shkurtër

Artikuj të ngjashëm