Elton John e quan Michael Jackson ‘të sëmurë mendor’ dhe ‘shqetësues’

By

Sir Elton John e ka quajtur superstarin e popit të ndjerë Michael Jackson ‘të sëmurë mendor’ dhe ‘shqetësuese për të qenë rreth tij’ në memoarin e tij, Me.

Strong words: Elton said of Michael, 'I don’t mean that in the light-hearted way. He was genuinely mentally ill, a disturbing person to be around'

Këngëtari britanik Elton, 72 vjeç, zhvilloi një marrëdhënie miqësore me Michael në karrierën e tij, por tani ka pranuar se me kalimin e viteve, ai u shqetësua për mënyrën në të cilën filloi të ‘sekuestrojë veten larg botës’.

Ai shkroi: ‘Unë e kam njohur Michael që kur ishte 13 ose 14 vjeç … Ai ishte thjesht fëmija më i adhurueshëm që mund ta imagjinonit.

“Por në një moment në vitet ndërhyrëse, ai filloi të sekuestronte veten larg botës dhe larg realitetit ashtu si bëri Elvis Presley.”

Elton vazhdoi: ‘Zoti e di se çfarë po ndodhte në kokën e tij, dhe Zoti e di se çfarë ilaçesh me recetë po pompohej ai, por sa herë që e shihja atë në vitet e tij të mëvonshme, unë u largova duke menduar i gjori ai ka humbur plotësisht mendjen. ‘

Ai shtoi: ‘Nuk po flas më fjalë të bura. Ai ishte vërtet i sëmurë mendor, një person shqetësues për të qenë rreth tij’.

Tragic end: Michael suddenly of an overdose of sedatives administered by his personal physician, Conard Murray, in 2009. Pictured in 1990

Artikuj të ngjashëm