Elon Musk tani është një burrë “gjysmë beqar”!

By

Elon Musk dhe Grimes janë ndarë pas tre vitesh së bashku, mund të zbulojë ekskluzivisht Page Six.

Themeluesi i SpaceX konfirmoi se ai dhe këngëtarja kanadeze janë “gjysmë të ndarë”, por mbeten në marrëdhënie të mira dhe vazhdojnë të jenë prindër të djalit të tyre 1-vjeçar, i quajtur X Æ A-Xii Musk.

Elon Musk says he and singer Grimes have 'semi-separated' after three years  - MarketWatch

“Ne jemi gjysmë të ndarë, por ende e duam njëri-tjetrin, shihemi shpesh dhe jemi në marrëdhënie të shkëlqyera,” na tha Musk.

“Kryesisht puna ime në SpaceX dhe Tesla kërkon që unë të jem kryesisht në Teksas ose të udhëtoj jashtë shtetit dhe puna e saj është kryesisht në LA. Ajo po qëndron me mua tani dhe Baby X është në dhomën ngjitur. ”

Page Six zbuloi për herë të parë në maj 2018 se Musk dhe Grimes ishin në lidhje. Ata e mirëpritën djalin e tyre në maj të vitit 2020.

Artikuj të ngjashëm