Eliza Hoxha rrëfen incidentin nga fëmijëria, që atëherë ka një shenjë në fytyrë!

By

Në edicionin e fundit në emisionin Prive, këngëtarja e arkitektja Eliza Hoxha, ka rrëfyer 10-të gjërat që nuk i ka thënë asnjëherë nëpër intervista.

Ajo ka rrëfyer se si edhe para se të shkonte në shkollë, ajo kishte kënduar, por ky s’është i vetmi rrëfim nga fëmijëria e saj.

Madje, nëse nuk e keni vërejtur ajo ka një shenjë në qafë, e cila është në trupin e saj që kur ishte një vajzë e vogël!

“Si fëmijë e kisha të rëndësishme të shkoja kudo që shkonte babai im. Parëm shkuar te axha ën Podujevë dhe babai im u nis për të shkuar diku e unë e ndoqa pas. Dhe duke e ndjekur, u rrëzova dhe rashë në një shishe të thyer dhe prej atëherë e kam një shenjë në qafë të cilën e kam dhe sot”, ka rrëfyer Eliza.

Artikuj të ngjashëm