Eliza Dushku krenare me filmin Shok!

By

Aktorja e njohur shqiptare në botë, Eliza Dushku ka postuar në Instagram posterin e filmit ‘Shok’ që është nominuar në Oscars.

Dushku përpos fotografisë që ka publikuar është shprehur se është krenare me filmin Kosovar dhe nominimin që ka arritur.

Ky projekt kinematografik u përkrah edhe nga shumë shqiptarë të tjerë që kanë shënuar arritje ndërkombëtare.

 

Artikuj të ngjashëm