Elinel së shpejti me label personal!

By

Vitet e fundit “Label-at” u shndërruan në trend për shumë artistë duke u hapur një numër mjaft i madh prej tyre.

Edhe sot tregu muzikor shqiptarë gëzon një numër mjaft të madh të tyre teksa dita ditës edhe disa artist po planifikojnë të ndjekin të njejtën rrugë.

I fundit i cili ia ka mësyer këtij “trendi” është reperi nga bregu i diellit Elineli cili po synon të arrijë sukses edhe në këtë fushë.

Se cilët artist do të jenë pjesë e këtij ‘Labeli’ dhe se kur do të finalizohet projekti në fjalë do të mund ta kuptoni në videon e mëposhtme. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm