Elinel ‘I përkushtum’ (VIDEO)

By

Pas dy bashkëpunimeve të fundit me Butrint Imeri dhe 2po2, reperi Elinel më në fund ka dal me projektin entij solo.

Kënga quhet “I përkushtum”, e punuar nga Str8Faya ndërsa për videoklipin është perkujdesur Petrit Domi.

Elinel është njëri ndër reperët e rrallë, ose të pakët shqiptar që nuk i këndon famës, parave, femrave dhe lluksit por në tekstet është i drejtpërdejt, motivues por edhe real me atë që e rrethon.

Artikuj të ngjashëm