ELHAIDA DANI NË TOP 3!

By

Kënga shqiptare përfaqësuese në Eurovision “I’m alive” po vazhdon ngjitjet në klasifikime.
Aktualisht kënga e Elhaida Danit është në vendin e tretë për shikueshmëri në
kanalin zyrtar të Eurovision.
Para saj gjenden Rusia dhe Anglia, mirëpo me shpejtësinë që po ec ‘I’m alive’
brenda pak ditësh do të mposht “Still in Love” të Electro Velvet. /Prive.al
Kjo është lista e Top 3 këngëve

RUSIA – POLINA GAGARINA – A MILLION VOICES – 1,571,220 shikime (publikuar para 1 jave)

ANGLIA – ELECTRO VELVET – STILL IN LOVE – 1,003,662 shikime (publikuar para dy jave)

SHQIPËRIA – ELHAIDA DANI – I’M ALIVE – 742,172 shikime (publikuar para 1 jave)Artikuj të ngjashëm