Edhe pak orë mundësi për të përfituar nga zbritja e çmendur në Minimax

By

Vetëm sot është “Black Friday”, dita e zbritjeve të mëdha. Minimax ofron 30% ybritje për çdo blerje, e vetmja qendër tregtare në Kosovë me zbritje të këtyre përmasave.

Veshmbathje klasike e moderne, sportive e të përditshme, për femra, meshkuj e fëmijë. Po ashtu do të gjeni parfume, kozmetikë, bizhuteri, aksesorë shtëpiakë dhe elektronikë.

Një gamë shumë e gjerë e artikujve, të gjitha në një vend dhe të gjitha me 30% zbritje.

Zbritja vlen vetëm sot deri në orën 23:59.

Shumë zgjedhje, shumë zbritje, shumë buzëqeshje, vetëm në Minimax.

Artikuj të ngjashëm