Edhe një tjetër këngëtare po sjell linjën e saj të bukurisë

By

Bëhuni gati të shkëlqeni, sepse këngëtarja e njohur Kesha do të lansoi së shpejti linjën e saj të makijazhit.

Përpara publikimit të albumit të saj “High Road”, ylli 32-vjeçar pop do të lansojë Kesha Rose Beauty më 3 dhjetor me një pjesë të vogël të produkteve.

Get ready to glitter, because Kesha‘s got her own makeup line on the way.

Ahead of the January release of her album “High Road,” the 32-year-old pop star will launch Kesha Rose Beauty on December 3 with a handful of products: a FTW eyeshadow palette ($36) packed with 12 “celestial” shades, dual-ended liquid eyeliner Whatever Wherever Wands ($28) and a lipstick and lip gloss duo ($26) featuring the cheekily named shades “Raising Hell Red” and “That B—h.”

A Collector’s Box ($120) packed with the full collection — along with a special note from Kesha — and an “I Want It All” Collection ($90), sans note and special box, will also be available. All products are clean, cruelty-free and vegan, and will be sold online at Hipdot.com.

The singer teased her forthcoming beauty brand in her music video for “Raising Hell,” in which she wore products from Kesha Rose Beauty.

“My relationship to makeup is not purely to make me feel perfect or beautiful or filtered. It’s more to make me feel like my authentic insides are being shown on the outside,” Kesha explained to WWD.

“Sometimes with beauty, it feels like the goal is perfection. With my line, that’s not the goal. My goal is happiness.”

The “Tik Tok” hitmaker is far from the only musician to try her hand at a makeup collection; Rihanna and Lady Gaga have both launched beauty brands, and Ariana Grande and Cardi B are both rumored to have lines in the works as well.

Të gjitha produktet janë të pastra dhe vegane, dhe do të shiten në internet.

Këngëtarja i tregoi botës për markën e saj të ardhshme të bukurisë në videon e saj muzikore për “Raising Hell”, në të cilën veshi produkte nga Kesha Rose Beauty.

“Ndonjëherë me bukuri, ndjehet sikur qëllimi është përsosmëri. Me linjën time, ky nuk është qëllimi. Qëllimi im është lumturia. “- ka thënë këngëtarja

Krijuesi i hitit “Tik Tok” nuk është i vetmi muzikant që provoi dorën e saj në një koleksion grimi; Rihanna dhe Lady Gaga kanë lëshuar të dy markat e bukurisë, dhe Ariana Grande dhe Cardi B janë përfolur që të dy kanë linja edhe në punime.

Burimi: Pagesix.com

Artikuj të ngjashëm