Edhe një palestër për merak në Prishtinë, këtu duhet të shkoni tash e tutje (FOTO)

By

Duke qenë se palestra është shndërruar në domosdoshmëri në këtë kohë në të cilën po jetojmë, mundësitë për të pasur një hapësirë të mirë ku ushtroni dita ditës po shtohen.

E një mundësi e tillë për ju, vjen nga palestra My Fitness e cila është rinovuar, e cila rihapet më e pajisur se asnjëherë më parë.

Ambientet e këtij fitnesi, do të jenë të hapura për ju 24 orë në shtatë ditët e javës, derisa aty do të keni mundësi të gjeni një renditje komplet të re dhe me mjete të reja që janë edhe risi.

My Fitness me lokacion ndodhet në rrugën Abedin Sogojeva në Fushë Kosovë. /Prive.al

 

 

Artikuj të ngjashëm