Ed Sheeran planifikon të ndërtojë një dhomë varrimi në pronën e tij dhe këto janë detajet

By

Ed Sheeran ka aplikuar për të ndërtuar një kripte nën dyshemenë e një kishe në pronën e tij në Anglinë Lindore.

Kantautori, i cili ishte artisti i dytë më i transmetuar i Spotify në vitet 2010 pas Drake, mori miratimin për të ndërtuar “vendin privat të strehimit për meditim dhe lutje” në vitin 2019 në pronën e tij në Suffolk, me vlerë rreth 3.7 milion £.

Një aplikim i mëtejshëm kërkon leje për një kriptë në naosin e kishës. Kripta – zakonisht një dhomë varrimi nën dyshemenë e një kishe – do të ishte një “zonë varrimi poshtë (depërtimi përmes pllakës)” 1,8 me 2,7 metra në katin përdhes të kapelës.

Aplikimi u depozitua në këshillin e East Suffolk në dhjetor dhe është në pritje të një vendimi. Kapela do të jetë e veshur me strall dhe do të ketë një kullë me shkallë spirale, çati plumbi dhe dritare me xham të njomur.

Sheeran, 30 vjeçar, ka ndezur polemika me pronën e tij në Suffolk, e cila quhet “Sheeranville” nga disa dhe përmban një koleksion pronash, pub, palestër dhe pellg të kafshëve të egra. Është afër qytetit të Framlingham dhe afër vendit ku u rrit Sheeran.

Sheeran ka goditur titujt e mediave me raportet e mosmarrëveshjeve të planifikimit me fqinjët, duke përfshirë një incident në të cilin një banor tha se “pellgu i kafshëve të egra” ishte një pishinë.

Artisti e refuzon këtë karakterizim. Ai jeton në pronë me gruan e tij, Cherry Seaborn, dhe vajzën e tyre, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, e cila lindi në vitin 2020.

Sipas aplikacionit të planifikimit të vitit 2019 për kishëzën, njerëz nga e gjithë bota vizitojnë pasurinë e Sheeran. “Shumë nga këta njerëz janë nga shumë vende, besime dhe zakone, duke përfshirë për shembull SHBA-në, Irlandën, Gana, Nigerinë, Azinë dhe Australinë,” tha ai.

Burimi: The Guardian

Artikuj të ngjashëm