Ed Sheeran: “Kolegët e mi duan dështimin tim”

By

Ed Sheeran ka treguar se pavarësisht se është një nga muzikantët më të famshëm në planet, janë vetëm tre kolegë artistë që në fakt bëjnë tifo për mua.

Duke folur në një intervistë të re, këngëtari i “Shape Of You”, 30 vjeç, tha: “Për sa i përket njerëzve që në fakt bëjnë tifo për mua dhe duan që unë të fitoj… Unë njoh kaq shumë artistë që sa herë që fitoj, tallen dhe në fakt në mënyrë aktive duan që unë të dështoj”.

Duke u ndalur në publikimin e albumit të tij të ri “Equals” në tetor, ai shtoi: “Është Stormzy, producenti Fraser T Smith, Dave dhe Elton John që të gjithë dërguan email për albumin”.

“Shumë artistë duan që unë të dështoj. Por ata nuk do të më thoshin kurrë, unë vetëm e di. Unë shoqërohem me njerëz dhe dëgjoj gjëra”.

Ed ishte i shpejtë për të lavdëruar reperin Stormzy, 28 vjeç, me të cilin ka bashkëpunuar dy herë në të kaluarën.

“Stormzy është personi i suksesshëm me zemër të mirë që unë e di se është vërtet i gëzuar për suksesin tim”, tha ai.

“Nuk mund ta marr këtë si të mirëqenë, sepse nuk kam shumë miq që janë muzikantë të famshëm. Kam shumë të njohur dhe shumë njerëz me të cilët shoqërohem, por Stormzy-n do ta konsideroja si vëlla”, shtoi Ed.

Në podcast, Ed tha gjithashtu se albumi i tij i ri ishte “i egër në shtyp”.

 

Artikuj të ngjashëm