’Éclat Institut de Beauté’’ shtëpia e bukurisë për Agnesa Vuthaj

By

Tashmë jemi të familjarizuar me kampanjën e institutit më prestigjioz në vend për bukuri, Éclat Institut de Beauté.

Si çdo herë befasi, jo thjeshtë një prezantim për produktet dhe shërbimet, por një ndërlidhje e së bukurës me cilësinë. Ata na sjellin imazhe nga bota e shoë biz-it vendor, për përfaqësim të produkteve dhe shërbimeve që i ofrojnë sot Kosovës.

Pas grimeres Sellmës, këngëtares Argjentinës, tashmë në Éclat zbarkon edhe Agnesa Vuthaj si imazhi më i ri i këtij instituti.

Kushti kryesor i kampanjës së tyre ishte dhe është, jo vetëm përfaqësim nga një fytyrë publike, por domosdoshmërish një kliente besnike e produkteve dhe shërbimeve që ata përfaqësojnë.

Ky institut me profesionalizmin e sjellë nga perëndimi po ju ndihmon gjitha femrave në Kosovë, me anë të këshillave, shërbimeve dhe produkteve unike – kozmetologjike, për të pasur dhe ruajtur një lëkurë sa më të shëndetshme.

Prive mëson që tashmë është realizuar seti fotografik i radhës me Agnesa Vuthaj e që po del se është edhe një kliente besnike e produkteve dhe shërbimeve që Éclat Institut de Beauté po ofron.

ardianbujupi

bleona

 

Artikuj të ngjashëm