E vërteta e ndërhyrjeve të Gentës (VIDEO)

By

Këngëtarja Genta Ismajli ka qenë vazhdimisht së fundmi pre e komentimeve mbi ndërhyrje kirurgjike.

Fansat në rrjete sociale e portalet kanë shkruar mbi ndryshimin drastik të këngëtares por kjo e fundit, deri sot, nuk ka preferuar të flasë.

E cila është e vërteta e ndërhyrjeve? Çka thotë vetë Genta për to dhe jo vetëm?

Materiali i mëposhtëm ju sjell detajet!

Artikuj të ngjashëm