E thotë Cozman: ‘Tani e tutje nuk jam më…’

By

Ngjarjet e fundit në jetën e reperit Cozman duket se kanë pasur impakt të madh në vetë reperin si njeri.

Natyra e tij e butë dhe shumë e qetë duket se i ka kushtuar krijuesit të hitit ‘Si dje’ që e ka ndarë mendjen të ndryshoj.

‘Jo më djali i mirë’ – ka qenë përshkrimi i vendosur nga Cozman në fotografinë e fundit të postuar në rrjete sociale.

Fakti se ka nxjerrë mësim nga e kaluara është për t’u përshëndetur megjithatë besojmë që Cozman do jetë po ‘ai djali’. /Prive.al/

0.02.01.b4ae0fe7350d9d87d912b4cf5e88e50d854c1dd0f9bb2f810ce7a9ad7b3d6217_full

Artikuj të ngjashëm