E përbashkëta e Sabri Fejzullahut dhe Adelina Tahirit (FOTO)

By

Jo rrallë herë artistët tanë shprehin simpatinë për koleget e tyre teksa shprehen për ta me mjaft dashuri dhe respekt. Dikush ka dikë më për zemër dhe rrjedhimisht nuk hezitojnë që sapo të gjejnë momentin të shprehin atë që vertetë ndjejnë për njëti-tjetrin.

Respekt dhe shumë dashuri u tregua në mes të Sabri Fejzullahut dhe Adelina Tahirit ku kjo e fundit si pjesëmarrëse në emisionin televiziv “YFSFAlbania” pati për detyrë të imitojë Sabriun me dukje dhe një nga këngët hite të tij.

Adelina u kënaq mjaft shumë nga performanca e saj në një dimension tjetër, derisa edhe Sabriut duket ti ketë pëlqyer mjaft shumë imitimi i koleges pasiqë kishte reaguar me shumë dashuri duke publikuar një imazh nga edicioni bashk me përshkrimin me fjalë miradije./PRIVE.AL/

0efcdbbe4f45456621b3d3fa09ae43b38d12c561ad58e558b0da61c30b299f3a_full

b9468ff7a15e46da6d45175a79803819ff8525bd5683a5207e77b4445ee6692b_full

 

Artikuj të ngjashëm