E nënvlerësoi fuqinë e borës dhe ja çka i ndodhi Aurela Gaçes

By

Popullata e Shqipërisë, meqë kanë një pozitë gjeografike që i ka vënë pranë detit nuk është se e kanë shijuar borën edhe aq shumë gjatë jetës së tyre.

Prandaj edhe mund t’iu duket interesant!

Sidomos këngëtares Aurela Gaçe e cila e dëshmoi se brenda saj ka një fëmijë që ende jeton.

Këngëtarja ka publikuar në Instagramin e saj disa video duke u kënaqur nëpër borë, e cila ka arritur një trashësi goxha të madhe dhe binte deri në gju, e Aurela e nënvlerësoi fuqinë e saj e tentoi të vraponte nëpër borë dhe mbeti e zhytur.

E madje në një video tjetër, këngëtarja shihet duke u hedhur në borë sikur ajo të ishte një pellg me ujë!

Artikuj të ngjashëm