E ndani password-in e Netflix me të tjerë? Këtyre ditëve po iu vjen fundi!

By

Ditët e ndarjes së fjalëkalimeve të Netflix së shpejti mund të mbarojnë. Kompania e transmetimit ka filluar të testojë një veçori të re që do t’i ngarkonte me pagesë shtesë njerëzit të shtonin profile të shumta në një llogari.

Skema është duke u testuar në Kili, Kosta Rika dhe Peru. Është e paqartë nëse dhe kur funksioni do të shfaqet në vende të tjera.

Në një deklaratë, Chengyi Long, drejtori i inovacionit të produktit të Netflix, tha se Netflix “gjithmonë e ka bërë të lehtë për njerëzit që jetojnë së bashku të ndajnë llogarinë e tyre Netflix”, duke i lejuar njerëzit të krijojnë profile të veçanta në një abonim të vetëm. Por, “llogaritë po ndahen midis familjeve – duke ndikuar në aftësinë tonë për të investuar në TV dhe filma të rinj të mrekullueshëm për anëtarët tanë,” tha Long.

Veçoritë e reja do të tarifojnë abonentët që ndajnë llogaritë e tyre deri në dy persona jashtë familjes së tyre. Abonentët do të tarifohen rreth 2,98 dollarë në muaj në Kili, 2,99 dollarë në Kosta Rika dhe rreth 2,12 dollarë në Peru. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm