E dini se kush janë 10-të njerëzit më të ndjekur në Twitter?

By

Tashmë janë bërë publikë emrat e artistëve e figurave publike më të ndjekur në Instagram, ndërsa tani kemi përllogaritjet e yjeve me më së shumti ndjekës në Twitter.

Ndërsa lista e njerëzve më të ndjekur në Twitter, dallon shumë nga lista e njerëzve më të ndjekur në Instagram, ku primatin e mbanë këngëtarja futbollisti Christiano Ronaldo.

E njeriu më i ndjekur në Twitter, ka mbi 107 milionë ndjekës! Vazhdoni me lajmin dhe zbulojeni se kush është…

10. Ariana Grande

@ArianaGrande
Followers: 61+ million

9. Justin Timberlake

@jtimberlake
Followers: 64+ million

8. Cristiano Ronaldo

@Cristiano
Followers: 77.0+ million

7. Ellen DeGeneres

@TheEllenShow
Followers: 77.2+ million

6. Lady Gaga

@LadyGaga
Followers: 78+ million

5. Taylor Swift

@TaylorSwift13
Followers: 83+ million

4. Rihanna

@Rihanna
Followers: 90+ million

3. Justin Bieber

@JustinBieber
Followers: 105.15+ million

2. Barack Obama

@BarackObama
Followers: 105.17+ million

1. Katy Perry

@KatyPerry
Followers: 107+ million

Artikuj të ngjashëm