“E bëjmë spontan, qaty për qaty”, çka po planifikojnë Stresi dhe Andi?

By

Larg banorëve të tjerë, në dhomën e ndejës, Stresi dhe Andi po komplotonin për diçka.

Ata i dhënë besën njëri tjetrit se s’do e flasin me asnjë banor atë për të cilën ranë dakord.

Për çfarë bëhet fjalë? Ndiqni të plotë videon e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm